Gevonden voorwerpen

IMG_1723IMG_1722IMG_1721IMG_1719IMG_1718IMG_1717IMG_1716IMG_1715

Tijdens de Europese Kampioenschappen zijn er helaas wat spullen achtergebleven. Hierboven zie je de foto’s van de spulletjes die opgehaald kunnen worden door de rechtmatige eigenaren. Mocht je iets herkennen dat van jou is bel dan naar 0412-612001 of mail naar info@dvdancingkids.nl

 

Een mooi kampioenschap

Drie jaar voorbereiding ging vooraf aan het organiseren van Eurodance 2016, hopende op een succesvol evenement; sportief, organisatorisch en financieel. De organisatie kreeg de nodige complimenten voor de organisatie en de gastvrijheid tijdens het evenement en daar zijn wij heel trots op. Ook Edwin Verkuijlen, de penningmeester, is tevreden. De ruim 3500 bezoekers en 90 deelnemende verenigingen met 259 dansen waren in drie dagen getuige hoe de presentatoren Melanie Klein en Gertjan Hermes er een feest van maakten; van vroeg tot laat. Sportief gezien bracht het Europees kampioenschap vele trotse winnaars, die eer kregen voor hun harde werken. Maar ook de winnaars konden trots zijn op hun prestatie, zij lieten zien dat ze sportieve verliezers waren en zullen hun revanche inzetten over een jaar in België, waar opnieuw een Europees kampioenschap georganiseerd zal worden. Meer informatie zal op www.eurodance2017.be te vinden zijn, te zijner tijd.
Binnenkort zal er ook een foto-impressie van deze dagen op de website verschijnen.

Wij bedanken iedereen die meegeholpen heeft aan dit toernooi !

Organisatie

Organisatie

Tickets, muziek, sponsoren, vrijwilligers, marketingmateriaal, officials, hotelovernachtingen voor juryleden, deelnemers benaderen, techniek, lunchpakketten, alles volgens het draaiboek, terwijl de leden van alle verenigingen trainden, om op het hoogste podium terecht te komen. De gezichten stonden serieus en geconcentreerd tijdens de eerste vergadering van het jaar van Eurodance 2016. Enthousiast en gedreven werkten ze aan het Europees Kampioenschap waar de deelnemers uit Duitsland, Oostenrijk, België samen met de Nederlandse deelnemers aan de wedstrijd begonnen.